Uitgaan in Praag kan tot in de late uurtjes!
In Praag kun je uitstekend uitgaan! Lekker genieten van een kopje koffie op één van de gezellige terrasjes of in één van de vele karakteristieke koffiehuisjes, lekker dansen tot in de late uurtjes in één van de vele clubs die Praag heeft of genieten van een avond Jazz. Kortom, er is van alles te doen!

Een begrip in Praag zijn de bierhuizen, waarvan “U Fleku” de bekendste is. Hier zijn ontelbare soorten van bier te verkrijgen. Ook in de wijnkelders is het gezellig toeven onder het genot van sfeervolle muziek. Verder barst het er van de restaurants met zowel Tsjechische als internationale gerechten.

Disco’s en bars zijn uiteraard volop aanwezig in Praag!

Uit eten in Praag

Volop keus in Praag om uit eten te gaan. In Praag vindt je ontelbaar veel restaurants. De kwaliteit van de restaurants verschilt natuurlijk, maar een menu van de lokale keuken mag zeker niet ontbreken bij een bezoek aan Praag. Het eten uit Tsjechië is zeer voedzaam, aan 1 maaltijd heb je de hele dag voldoende!

Meer informatie over uit eten in Praag

Cafés in Praag

Vooral als je buiten het stadscentrum een café bezoekt betaal je heel weinig voor je drankje. Het bier wordt geschonken in grote glazen en is heel lekker te noemen. De naam van ons bier is ontleend aan de Tsjechische stad Pilzen. Dit zal dus wel de reden zijn dat de Tsjechen jaar in jaar uit het meeste bier drinken per hoofd van de bevolking. De meeste kroegen zijn heel gezellig en met een gemengd publiek.

Meer informatie over cafés in Praag